ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

0
840

                                                                   24/07/2012

                                               

 

 

  Γραφείο Τύπου

Τομέας οικονομίας και οικονομικών

 

Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί να ακούει πολιτικούς να αναφέρονται σε θέματα που δεν τον αφορούν ενώ τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι εκείνα που οφείλει ο πολιτικός κόσμος να λύσει και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καταθέτει τις παρακάτω προτάσεις:

1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΜΕΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ 58000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 60000 ΕΥΡΩ


2) ΤΟ ΕΤΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΩ 250000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΜΟ ΚΑΙ 400000 ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ 25000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ.


3) ΤΟ ΦΠΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΥΠΟΔΗΣΗΣ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ(γάλα, ρύζι,ψωμί,μακαρόνια,κρέας, ψάρι)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ (πάνες, γάλατα κ.α)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 2,5%


4) ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 380 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ!


5) ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Ε9 ΚΑΙ Ε1 ΓΙΑΤΡΩΝ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ.


6) ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ.

 

7) ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΑΜΕΣΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ

Αυτές είναι μερικές προτάσεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ για την βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.